Porträtt teckning som present

Ett unikt present för hela livet.

Har du en sån där vän som redan har allt? Fyller han snart år och du vet verkligen inte vad han vill ha? Är du trött på att ge det där gamla presentkortet i år igen? Får jag då föreslå att du köper en porträtt teckning.

Vad är det?

Vadå? Vad är en porträtt teckning undrar du. Låt mig förklara. En porträtt teckning är en ett unikt porträtt ritat från en av dina bilder. Det enda du behöver göra är att ladda upp bilden så gör vi resten. Du kommer få ett unikt porträtt som säkerligen kommer uppskattas av din vän. Fördelarna med detta är många.

Du slipper köpa ett tråkigt gammalt presentkort även detta år. Din vän kommer definitiv inte att förvänta sig detta. Det är en rolig present som säkerligen kommer att uppskattas. Det är ett minne för livet som din än alltid kan ha kvar. När vi blir äldre så ser vi annorlunda ut. Med en porträtt teckning kan din vän alltid få minnas hur han såg ut i sin ungdoms dagar.

Hur går det till?

Processen börjar så fort du lägger din beställning. Vi tittar på din bild och utifrån den skapar vi ett porträtt som passar perfekt. Alla våra porträtt är 100% handritade och vi lägger alltid till en personlig touch. Detta är ett unikt minne som man inte kan få på något annat sätt.

Men varför välja detta istället för ett fotografi?

Varför inte ett fotografi?

En porträtt teckning har många fördelar gentemot ett mer traditionellt fotografi. Den största fördelen är att din vän inte behöver känns till något. Du har säkerligen något gammalt foto på han/henne som ligger och skräpar. Om du istället ska gå till en fotograf måste du på något sett få ditt din vän utan att personen i fråga fattar något. Lycka till med det. Annars kan du självklart ge dem ett presentkort hos en fotograf men hur roligt är det? Ska du ge bort ett gammalt presentkort i år igen? Porträtt teckning är helt enkelt det bästa sättet att ge din vän något fint som han/hon kan minnas för resten av sitt liv. Det är en unik och rolig present som uppskattas av nästan alla.

Vart?

Men vart ska du beställa detta porträtt? Gör det på www.funnyart.se. På funnyart garanteras 100% kundnöjdhet så det kan inte gå fel. Alla porträtt är handritade och alla har en egen personlig touch. Det är helt enkelt det bästa stället att beställa på och priserna är också bra. De flesta porträtt kostar över tusenlappen men på funnyart får du din bild för bara 649,00 kr. Det är överlägset marknadens bästa pris vilket är ytterligare en anledning att beställa härifrån.

Om du vill ge din vän något unikt och fint som han/hon kan minnas för resten av sitt liv så är detta rätt present. Den är unik och något som ingen annan kommer att ha tänkt på. Ladda bara upp din bild så sköter vi resten. Det kan inte slå fel.