Funnyart.se | Karikatyr, porträtt på beställning

www.funnyart.se

Vi är 😉

Funnyart.se är en försäljning sida som ägs av företaget The art world.
Vi anväder oss av karikatyr för att skapa tecknade illustrationer och vi tillsätter vår entusiastiska personlighet i våra läckra sketcher för dina fester och evenemang.
Vi ritar tecknade huvuden från dina gäster på dina fester, öppna hus eller företag.
Har du någonsin hört någon säga att dom önskade att få jobba med något dom verkligen älskar? där har du oss på Funny art. Vi älskar vårat jobb!
Det finns så många möjligheter i vårt företag. det enda som stoppar dig är din egen fantasi. Och finns det något bättre än att få den där perfekta bilden att njuta av för så många år framåt.

Funnyart.se | Karikatyr, porträtt på beställning

Bröllopsbilder

Ska ni gifta er och är trötta på alla klassiska foton av brud och brudgum eller så kanske ni redan tagit alla foton men känner för att göra något speciellt med dom? Spexa till det med en rolig karikatyr som kan lysa upp stämmningen ytterligare på er speciella dag.

Funnyart.se | Karikatyr, porträtt på beställning

Husdjurs karikatyr

Vi ritar även husdjur. både som karikatyr och porträtt. Så har du en liten raring hemma som du vill kunna minnas för alltid så ritar vi den hur du vill. Du kanske vill att din chihuahua får en pitbulls kropp eller att din pitbull blir en superhjälte? Fantasin har inga gränser.

Funnyart.se | Karikatyr, porträtt på beställning

Special och present Karikatyr

Få en omedelbar offert på din personliga karikatyr. Var noga med att beskriva alla detaljer så som kläder, stil, bakgrund osv för att få ett så exakt pris som möjligt.
En av våra medarbetare kommer att kontakta dig via mail inom 24 timmar med information om ditt pris och uppskattad leverans.

Vår tjänster

KARIKATYRER SOM UNDERHÅLLER

Personliga karikatyrer , Illustrationer , Bröllops karikatyrer , Special Karikatyr
Födelsedagsfester , Pensionspartyn , Skolkarikatyrer , Husdjurskarikatyr ,
klassbilder

Funnyart.se | Karikatyr, porträtt på beställning